• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  24280 91339

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΛΛΑΔΑ) / 120€ (ΚΥΠΡΟΣ)

 • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΕΛΛΑΔΑ 2€ / ΚΥΠΡΟΣ 8€

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΛΛΑΔΑ) / 120€ (ΚΥΠΡΟΣ)

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ;

Στο MADE OF GRACE μπορείτε να κάνετε αγορές οποιαδήποτε στιγμή online και με ένα κλικ τα προϊόντα θα βρίσκονται στην πόρτα σας! Η διαδικασία είναι απλή και διασκεδαστική γι’ αυτό καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το.

Χρησιμοποιείστε της κατηγορίες του κεντρικού menu για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν κάνετε κλικ στην κατηγορία CLOTHES θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα ρούχα ανεξαρτήτου είδους. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι συγκεκριμένο είτε από τις υποκατηγορίες του menu είτε από το τις κατηγορίες αριστερά στη σελίδα εμφάνισης των προϊόντων.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τί καινούργιο ήρθε απλά επιλέγετε την κατηγορία WHATS NEW και έπειτα αν θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο, από τις κατηγορίες αριστερά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ρούχα και αξεσουάρ, π.χ CLOTHES και από τις υποκατηγορίες που εμφανίζονται να επιλέξετε π.χ tops και κορμάκια. 

Αφού βρείτε αυτό που ψάχνατε, στην αναλυτική σελίδα του προϊόντος, επιλέξτε χρώμα και μέγεθος και κάντε κλικ στο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή αν θέλετε να το προσθέσετε στο wish list στο λογαριασμό σας κάντε κλικ στην ΚΑΡΔΟΥΛΑ.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να μας χορηγήσετε υποχρεωτικά ορισμένες σημαντικές για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας προσωπικές σας πληροφορίες, πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά  την αποστολή των προϊόντων κτλ. Οι πληροφορίες αυτές είναι: όνομα, επώνυμο, email, Τηλέφωνο και ταχυδρομική διεύθυνση. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal μεταφέρεστε σε σελίδα της τράπεζας ή της paypal και ολοκληρώνετε εκεί την πληρωμή. Δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν τραζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες ή paypal λογαριασμούς.

Η εγγραφή σας ως Μέλος στο Made Of Grace δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να υποβάλλετε την παραγγελία σας και να διενεργήσετε μια αγορά από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Ωστόσο το άνοιγμα του δικού σας Λογαριασμού σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών/ αγορών σας και μια λίστα με τα αγαπημένα σας Προϊόντα του καταστήματός μας. 

Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας χορηγείτε κατά την εγγραφή σας ως Μέλος, η επιχείρησή μας τα επεξεργάζεται αποκλειστικά για το σκοπό της δημιουργίας Λογαριασμού σας στο madeofgrace.com, για την εξυπηρέτησή σας αναφορικά με την αγορά και παράδοση των Προϊόντων που αγοράζετε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα (πχ  για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, για την ολοκλήρωση, αποστολή και παράδοση της παραγγελία σας και για την αποστολή σε εσάς των αγορασθέντων Προϊόντων) και επιπλέον για την αποστολή σε εσάς των ενημερωτικών μας δελτίων και άλλων διαφημιστικών, προωθητικών μας ενημερώσεων. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω συναλλαγών και η εγγραφή σας δηλώνει την πλήρη συγκατάθεσή σας.

Μόλις τοποθετήσετε στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» σας τα τελικά προϊόντα, σας απομένει ακόμα ένα βήμα για να ολοκληρώσετε την υποβολή της παραγγελίας σας, το «κλικ» στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».

Αν είστε είδη μέλος κάνετε κλικ στο κουμπί «Αν είσαι είδη μέλος πάτησε εδώ για να συνδεθείς».Σε αυτή την περίπτωση συμπληρώνετε το mail σας και το password και στη σελίδα του check out θα εμφανιστούν αυτόματα όλα τα στοιχεία για που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας για την αποστολή της παραγγελίας. Αν επιθυμείτε μπορείτε σε οποιοδήποτε πεδίο με τα να αλλάξετε τα είδη υπάρχοντα στοιχεία με νέα στοιχεία αποστολής.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο madeofgrace.com τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και ως επισκέπτης, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία με τα προσωπικά σας στοιχεία για την αποστολής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελίας σας από το κατάστημά μας τότε συμπληρώνετε μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επίθετο, email και τηλέφωνο). Δεν καταχωρούνται στοιχεία αποστολής στην περίπτωση της παραλαβής από το κατάστημά μας.

Τέλος, αν είστε σύμφωνοι, σας απομένει το «κλικ» στο πεδίο με την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και Αγορών και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μόλις πραγματοποιηθεί και η αποδοχή των όρων και Πολιτικών της Εταιρείας μας, κάνετε «κλικ» στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», οπότε και στο σημείο αυτό η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στην εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, διαπιστώσουμε τυχόν ξαφνική έλλειψη σε κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ή προσωρινή μη διαθεσιμότητά του θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα στα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας προκειμένου να συμφωνήσουμε μαζί σας τυχόν τροποποίηση, διόρθωση ή/και ακύρωση της παραγγελίας σας.

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με επιτυχία λαμβάνετε mail με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει για να παραλάβετε.

Μόλις επεξεργαστούμε την παραγγελία σας θα λάβετε δεύτερη ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκεται και μόλις παραδοθεί στην courier γενική ταχυδρομική θα λάβετε και τρίτη ενημέρωση με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας.