• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  24280 91339

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΛΛΑΔΑ) / 120€ (ΚΥΠΡΟΣ)

 • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  ΕΛΛΑΔΑ 2€ / ΚΥΠΡΟΣ 8€

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΛΛΑΔΑ) / 120€ (ΚΥΠΡΟΣ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το MADE OF GRACE μπορείτε να το κάνετε αρκεί να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
 
Υπάρχουν 2 τρόποι για να γίνει αλλαγή:
 
1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Ο γρήγορος τρόπος!)
 
Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 24280 91339 για το προϊόν που επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή σας και εμείς θα στείλουμε την αλλαγή σας με την Γενική Ταχυδρομική στην διεύθυνση σας και μόλις την παραλάβετε θα δώσετε στον courier το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε σε εμάς.  Αυτή η διαδικασία της ανταλλαγής μέσω της  Γενικής Ταχυδρομικής κοστίζει 4€ και την πληρώνετε με αντικαταβολή στον courier. 
 
2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ (Ο άλλος τρόπος)
 
Μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με οποιονδήποτε μεταφορέα της επιλογής σας (με χρέωση δική σας) στη διεύθυνση Δημητριάδος 159, Βόλος, ΤΚ: 38221.
Mόλις παραλάβουμε το δέμα σας, σας στέλνουμε το νέο προϊόν με Γενική Ταχυδρομική χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 
 
Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν καλό να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά ή μέσω email για το νέο προϊόν που επιθυμείτε να πάρετε για να σας το κρατήσουμε μέχρι να παραλάβουμε την επιστροφή σας ώστε να μην εξαντληθεί.
(Ο πιο φθηνός τρόπος είναι τα ΕΛΤΑ όπου ένα απλό δέμα κοστίζει 2,50€).
 
 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 
Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο έντυπο επιστροφής που έχετε λάβει μαζί με την παραγγελία σας. Υποχρεωτικό για την επιστροφή χρημάτων είναι να έχετε μέσα στο δέμα που επιστρέφετε την απόδειξη αγοράς που είναι επισυναπτόμενη στο έντυπο επιστροφής. 
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την τράπεζα EUROBANK. Εάν δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 
Προτεινόμενοι τρόποι επιστροφής:
 
1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
 
Στέλνετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε με την Γενική Ταχυδρομική με δική μας χρέωση που είναι 4€ και μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα γίνει επιστροφή χρημάτων της αξίας των προϊόντων που επιστρέφετε αφαιρώντας τα 4€ του κόστους της επιστροφής. 
 
2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ 
 
Στέλνετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε με οποιονδήποτε μεταφορέα της επιλογής σας (με χρέωση δική σας) στη διεύθυνση Δημητριάδος 159, Βόλος, ΤΚ: 38221.
 
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα γίνει επιστροφή χρημάτων της αξίας των προϊόντων που επιστρέφετε εντός 5 εργάσιμων ημέρων και ενημερώνεστε με email με την απόδειξη της μεταφοράς των χρημάτων στο λογαριασμό σας.
 
Σημαντικές πληροφορίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων στο MADE OF GRACE:
 
Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και τα καρτελάκια να είναι στα ρούχα. 
Για να γίνει επιστροφή χρημάτων εείναι υποχρεωτική η απόδειξη αγοράς που λάβατε με την παραγγελίας, αν δεν τη συμπεριλάβετε στην επιστροφή σας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.
Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
Η αποστολή γίνεται με χρέωση δική σας.
H επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν σε κάθε περίπτωση.
Για αποστολές στην Κύπρο τα έξοδα επαναποστολής επυβαρύνουν εσάς.
Για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας email στο info@madeofgrace.com ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 24280 91339.